Google+ Followers

Monday, September 2, 2013

SEHARI DI I-City...

Kami akhirnya sampai ke I-City!!

Sebelum ni, hanya tengok gambar yang kawan-kawan post kat FB. Nampak macam seronok aje. Ambik gambar dengan background pokok-pokok yang bercahaya.

Jadinya, aku pon terpaksalah membodek encik suami untuk bercuti ke sana. Sebenarnya, encik suami aku tu tak adalh susah sangat kalau nak di ajak berjalan. Kalau kena gayanya, mudah aje dia ikut.

Nasib aku baik, dia setuju nak ke sana. Waktu kami pergi tu, hari Ahad. Tapi tak ramai orang sebab masa tu masih dalam mood cuti raya. Orang lain sibuk beraya ke rumah sanak saudara, tapi kami beraya kat I-city.


along haziq

angah dan rambut afro

kak Farhana 

naik kereta kuda



kak farhana dan danish

papa dan danish dalam snowalk

seronoknya diorang main meluncur salji...

 bersama mak saudara dan sepupuku...

along n kak farhana